Sponsoren Bedankt!

TOPSPONSOREN

De stichting kent een aantal hoofsponsors die 5000 euro of meer schonken ten behoeve van de realisering van het beeld. Zij kregen een klein exemplaar van het bronzen beeld van Sint Maarten aangeboden. De oplage van dat beeldje is strikt gelimiteerd tot twintig exemplaren, die uitsluitend zijn bestemd voor bedrijven, instellingen en particulieren die hoofdsponsor werden. Onze hoofdsponsors zijn:

FSV Accountants + Adviseurs
Hogeweg 43, 5301 LJ Zaltbommel, website: www.fsv.nl


Sachem Europe BV
Van Voordenpark 15, 5301 KP Zaltbommel, website: www.sacheminc.com


Hitachi Data Systems Nederland BV
Heksenkamp 31, 5301 LX Zaltbommel, website: www.hitachivantara.com


G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf
Van Heemstraweg 2, 5306 TA Brakel, website: www.vanderven.nl


Ravas Europe BV
Toepadweg 7, 5301 KA Zaltbommel, website: www.ravas.com


Rabobank Bommelerwaard
Hogeweg 55, 5301 LJ Zaltbommel, website: www.rabobank.nl/lokale-bank/bommelerwaard


Van Voordenstichting
Postbus 2062, 5300 CB Zaltbommel, website: www.vanvoordenstichting.nl


De heer Joost Merks te Zaltbommel

Familie Van Rijn te Bruchem

Familie Nijman-Camelot te Zaltbommel

Familie Leijten te Zaltbommel

Van Londen-Klouwen-Stichting te BruchemVEEL SPONSOREN EN DONATEURS

Naast de hoofdsponsors zijn er nog veel bedrijven, personen en instellingen die het beeld mede mogelijk maakten door het schenken van geld of door de aankoop van de penning die Maria van Gerwen maakte ter promotie van het beeld of door Vriend van Sint-Maarten te worden. Enkele van hen noemen we hieronder, maar we zijn blij met alle bijdragen, groot en klein. Ze laten zien dat het initatief breed gesteund werd.


Stichting Jan Nieuwenhuyzen

De stichting heeft ten doel het bevorderen van culturele, educatieve en sociale activiteiten door middel van financiële ondersteuning van projecten in dit kader. Het werkgebied bevat onder andere de stad Zaltbommel. (Website: www.stichtingjannieuwenhuyzen.nl


Prins Bernhard Cultuurfonds

Het fonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. (Website: www.cultuurfonds.nl


Ringelberg, Advies en Interim Management

Beemstraat 112, 5311 AE Gameren. (Website: www.ringelenbergaim.nl


De heer Kees Metz te Zaltbommel


Notariskantoor Tamminga, Vos en Van Maurik

De heer M. van Maurik van Notariskantoor Tamminga, Vos en Van Maurik te Zaltbommel (Wielkamp 8, 5301 DB Zaltbommel, website: www.tvvm.nl) was zo vriendelijk om geheel belangenloos de oprichtingsakte van de stichting te passeren.


Wethouder Ton van Balken zorgt voor mooi begin fondsenwerving

Ton van Balken heeft bij zijn afscheid als wethouder van de gemeente Zaltbommel in november 2015 de opbrengst van zijn receptie ten gunste laten komen van de Stichting Beeld Sint Maarten. Daarmee legde hij een mooi fundament voor de fondswerving ten bate van de realisatie van het beeld.Al meer dan 40 penningen verkocht!

Van de penning die Maria van Gerwen maakte van Sint-Maarten zijn er inmiddels al meer dan 40 verkocht. Met de aankoop steunt u de realisatie van het beeld. De penning kan besteld worden door 125 euro over te maken op rekening nr. NL38 RABO 0309912431 t.n.v. Stichting Beeld Sint Maarten. Vermeld uw adres. De penning wordt dan bij u thuis bezorgd.
De penning is ook te koop bij Maria van Gerwen, Kerkstraat 36 in Zaltbommel, tel: 06 10633745 email: info@mariavangerwen.nl

 

 

Vrienden van Sint-Maarten gezocht!

Meer dan 300 vrijwilligers komen ieder jaar in actie om op 11 november een mooi Sint-Maartensfeest in Zaltbommel te organiseren. Om de organisatie te ondersteunen is de actie 'Word vriend van Sint-Maarten' opgezet. Het zou fijn zijn wanneer veel mensen zich melden als Vriend van Sint-Maarten. De jaarlijkse bijdrage van 25 euro werd tot op heden voor de helft gebruikt voor de realisatie van het beeld en voor de andere helft voor het organiseren van het jaarlijkse feest van St.-Maarten op en rond 11 november. Nu het beeld defintief wordt gerealiseerd komt voortaan het hele bedrag ten goede van de Stichting Sint-Maartensfeest. Zie (www.sintmaartensfeest.nl).

Vrienden van Sint-Maarten ontvangen een mooie brochure over Sint-Maarten en worden middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten rond het feest op 11 november.

Word vriend van Sint-Maarten voor 25 euro per jaar. Als je je aanmeldt via dit email adres: hflamman@beeldsintmaarten.nl krijg je de bevestiging van je lidmaatschap toegezonden. Voor de flyer over dit onderwerp zie de afbeelding hieronder. Klik hier voor een pdf-bestand van die flyer.