DAG VAN DE MANTELZORG 2018

Op zaterdag 10 november organiseert de Stichting Welzijn Bommelerwaard de Dag van de Mantelzorg. Inwoners die voor een naaste zorgen zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Veel mensen in de Bommelerwaard zorgen langdurig voor een ander. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Stichting Welzijn Bommelerwaard zet mantelzorgers jaarlijks in het zonnetje tijdes de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar vindt de bijeenkomste plaats bij de Boerengolf van de familie Van Zeelst te Hedel. De mantelzorgens kunnen genieten van een mooi stuk theater en er is voor iedereen een heerlijke lunch. Geregistreerde mantelzorgers krijgen een persoonlijke uitnodiging. Niet-geregisteerde mantelzorgers kunnen zich aanmelden.

Mantelzorgprijs 2018
Dit jaar wordt voor de derde keer een bijzondere mantelzorger geëerd. De jaarlijkse prijs, een fraaie bronzen penning, wordt tijdens de bijeenkomst uitgereikt door Henny van Kooten, burgemeester van Maasdriel.

Zaterdag 10 november, aanvang 11.00 uur. Waar: Boerengof van de familie Van Zeelst, Achterdijk 57, Hedel. Deelname alleen voor mantelzorgers. Geregistreerde mantelzorgers ontvangen een uitnodiging. Overige mantelzorgers kunnen zich aanmelden via: mantelzorg@welzijnbommelerwaard.nl.
Zie ook: www.welzijnbommelerwaard.nl