CONCERT VAN LEERLINGEN VAN DE MUZIEKSCHOOL EN HET KOPERENSEMBLE FOHKES

Op vrijdagavond 2 november valt er weer veel te genieten in de Gasthuiskapel! Het bekende kinderkoor Senta uit de Bommelerwaard onder leiding van Sylvia van der Vinne zal dan prachtige liederen zingen. Natuurlijk is er ook aandacht voor liedjes over Sint-Maarten. Heel bijzonder wordt het optreden van de charmante, jonge harpiste uit de Bommelerwaard: Liselotte de Nooijer. Tevens treedt voor u op het koperkwintet van het filharmonisch Orkest ´s-Hertogenbosch: Fohkes.

Als een onderdeel van de kopersectie is Fohkes verbonden aan het Filharmonisch Orkest ´s-Hertogenbosch. Het ensemble speelt in de samenstelling van het standaard koperkwintet - twee trompetten, een hoorn, een trombone en een bastuba. Op het programma staan speciale werken uit de baroktijd. Er is ook lichte muziek te beluisteren. Heel bijonder dit jaar is een speciaal gemaakte compositie op het thema Sint-Maarten. Ook zal het koor Senta samen met Fohkes voor een muzikale verrassing zorgen.

Fohkes bestaat uit de volgende leden:


Voor de website van het ensemble zie: www.fohsite.nl.

Voor de website van de muziekschool zie: www.muziekschoolzaltbommel.nl.

Vrijdag 2 november, 20.00 uur. Waar: Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 te Zaltbommel, entree: gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.