ETEN EN DRINKEN

Ook in 2018 kunt u rondom Sint Maarten volop genieten van diverse culinaire activiteiten. Hieronder treft u nadere informatie over de volgende zaken:
- Soep en pannenkoeken in de kerk
- Sint-Maartensbier stadbrouwerij Orion
- Sint-Maartensdiner Brasserie De Poorterij
- Sint-Maartenslunch Bommels Bakhuys
- Sint-Maartendiner Eetpunt De Grote Aak

SOEP EN PANNENKOEKEN IN DE KERK

Op het feest van 11 november kan in de Sint-Maartenskerk heerlijke soep gegeten worden en overheerlijke pannenkoeken. De opbrengst gaat naar de Hussein Foundation, die zich inspant voor de bouw van een weeshuis in Burundi.
Zondag 11 november 2018 vanaf 16.30 uur. Waar: Sint-Maartenskerk Zaltbommel, website: www.husseinfoundation.com

SINT MAARTENSBIER STADSBROUWERIJ ORION

Op zaterdagmiddag 10 november kan bij Stadsbrouwerij Orion het Sint-Maartensbier geproefd worden. Na de onthulling van het grote bronzen Sint-Maartensbeeld bij de Bossche Poort tegenover de brouwerij is men rond 16.00 uur welkom in de brouwerij. Brouwer Adrie van der Meijden zal dan drie cheques overhandigen aan de drie verschillende organisaties, die zich inzetten voor het feest van Sint-Maarten. Het stadsorgel zal het geheel feestelijk omlijsten.
Zaterdag 10 november 2018 vanaf 16.00 uur. Waar: Bierbrouwerij Orion, Nieuwstraat Zaltbommel, website: www.zaltbommelse-stadsbrouwerij.nl .SINT MAARTENSDINER BRASSERIE DE POORTERIJ

Van dinsdag 6 tot en met zondag 10 november heeft Brasserie De Poorterij een speciaal 3-gangen Sint Maartensmenu op de kaart staan voor een aantrekkelijke prijs. Laat je smaakpapillen verrassen door de diverse smaaksensaties en geniet van de sfeervolle ambiance.
Dinsdag 6 tot en met zondag 10 november 2017 tijdens openingstijden. Waar: Brasserie De Poorterij, Nieuwstraat 4 Zaltbommel, prijs: 19,50 euro p.p. Voor meer informatie en reserveren: www.de-poorterij.nl .
SINT-MAARTENSDINER EETPUNT DE GROTE AAK

Dankzij de vrijwilligers van Eetpunt De Grote Aak is er iedere werkdag voor jong en oud een heerlijk diner tegen een geringe prijs in centrum De Grote Aak. In de Sint-Maartensweek wordt op woensdag 7 november een speciaal Sint-Maatensmenu geserveerd. Iedereen is van harte welkom om gezellig te komen eten van 17/00 uur tot 19/00 uur.
Woensdag 7 november 2018 van 17.00 tot 19.00 uur. Waar: De Grote Aak, Johan van Oldenbarneveldstraat 2 Zaltbommel, website: www.de groteaak.nl/eetpunt
SINT MAARTENSLUNCH BOMMELS BAKHUYS

Van vrijdag 2 tot en met zaterdag 10 november heeft het Bommels Bakhuys een Sint-Maartenslunch op de kaart. Indien u vooraf reserveert, dan trakteert het Bakhuys u op een zoete lekkernij.
Vrijdag 2 tot en met zaterdag 10 november 2018 tijdens openingstijden. Waar: Bommels Bakhuys, Gamerschestraat 55 Zaltbommel, website: www.bommelsbakhuys.nl .