VEEL ACTIVITEITEN RONDOM SINT MAARTEN 2018

In Nederland is Sint Maarten van vele kerken de schutspatroon of patroonheilige. Ook in de Bommelerwaard zijn veel kerken naar hem genoemd, in Zaltbommel zelfs twee. Elk jaar vinden rondom de feestdag van Sint Maarten, 11 november, in Zaltbommel diverse activiteiten plaats. Er is een speciale folder gemaakt over alle activiteiten in 2018. Het wordt tien dagen feest met als centraal thema de boodschap van Sint Maarten: Delen en Zorgen voor Elkaar.

Enkele activiteiten worden op deze website nader omschreven, een compleet overzicht is te vinden in de genoemde folder die u hier kunt bekijken en downloaden.  

Er is een poster van de Stichting Sint-Maartensfeest met een overzicht van het programma van 10 en 11 november. Die poster kunt u hier bekijken en downloaden.

Er is ook een poster van de Stichting Beeld Sint-Maarten waarop aandacht wordt gevraagd voor enkele van de activiteiten in de feestweek van 2 tot 11 november, met als hoogtepunt de onthulling van het beeld. Die poster kunt u hier bekijken en downloaden.